Aanbod Houtpellets

Aanbod Houtpellets

aanbod

Granulita

Wij bieden houtpellets van het merk "Granulita" aan. Dit merk is DINplus, ENplus & FSC certificeert. Een aankoop van 1 pallet omvat 70 zakken met pellets, dit is een totaal van 1050 kg. Een zak op zich weegt 15kg. Aarzel niet om ons te contacteren om advies in te winnen over het gebruik van deze soort en de hoeveelheid die u nodig heeft voor uw huis te verwarmen!

100% naaldhout

DIN plus Certificaat

7A139

EN plus Certificaat

LT002

FSC Certificaat

FSC-C108560

Aantal per pallet 

70 = 1050kg

Technische eigenschappen

Diameter

6mm

Kaloriewaarde

4,9 - 5,3kWh/kg

Vochtgehalte

4-8%

Asgehalte

≤0,5%

Stort-densiteit

630 kg/m3

Onze Kwaliteit

Granulita produceert jaarlijks 70.000 ton houtpellets van de hoogste kwaliteit.

Als grondstof gebruiken we enkel zuiver naaldhout dat in verschillende vormen aangeleverd wordt door de houtverwerkende bedrijven en boseigenaren.
Het gebruikte kaphout is hout dat te kort, te dun, te krom is en daardoor niet voldoet aan de normen om gebruikt te worden in bouwmaterialen of meubelonderdelen.
​​​​​​​
Granulita gebruikt enkel 100% zuiver naaldhout uit de primaire houtverwerking. Deze kwaliteitsgarantie geeft de waarborg dat er geen geverfd, gelijmd, behandeld, geïmpregneerd of ander chemisch bewerkt hout verwerkt zit in het eind product.
Granulita houtpellets is als één van de weinige producenten op de markt van zowel DINplus, ENplus als FSC gekeurd. Door deze continue kwaliteitscontrole bent u er van verzekerd dat u zonder zorgen keer op keer een pellet van de beste kwaliteit in huis haalt.

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

reviews

Wat anderen over ons zeggen

Contacteer ons

Nog geen klant bij ons?

Stuur ons een mail en wij bezorgen u alle informatie over onze werking.